註冊 微博

[討論] IOS7

IOS7 E-mail 此主題給朋友

我個人覺得好正....唔知大家點睇呢?
好多以前JB後嘅功能都有....大家覺得仲有冇需要去JB呢 (除咗要玩免費app).....

熱門搜尋: 回收 園藝 工程

TOP HOME

免費app唔係封左咩

熱門搜尋: 馬爾代夫

TOP HOME

回覆 1# robertcck 的帖子

個人覺得,係比IOS6 好好多!我都轉左IOS7 Beta, 用左一小時,感覺好 特別(我指介面).整體有待深入了解再回報,不過用左一小時部機都幾熱下!

TOP HOME

回覆 #2: IOS7

唔係只係得一個方法下載到免費app架嘛

TOP HOME

c兄

熱門搜尋: english book

TOP HOME

點可以安到ios7

熱門搜尋: 餐飲 系統

TOP HOME

係咪用ip5? 用ios7會唔會同ios6一樣順呀?最怕打倉頡唔順

咁你認為有冇jb嘅需要?聽講jb大神仲有足夠exploits 可以越獄多一次
引用:
原帖由 ptwlai 於 2013-6-11 12:28 PM 發表
個人覺得,係比IOS6 好好多!我都轉左IOS7 Beta, 用左一小時,感覺好 特別(我指介面).整體有待深入了解再回報,不過用左一小時部機都幾熱下!

TOP HOME

TOP HOME

你要有development account 先得
引用:
原帖由 manho2002 於 2013-6-11 12:36 PM 發表
點可以安到ios7

熱門搜尋: art jamming

TOP HOME

打到,只不過會有bug, 所以先叫beta
引用:
原帖由 DORLINABABY 於 2013-6-11 12:41 PM 發表
Beta 係咪打5到電話?

TOP HOME

引用:
原帖由 robertcck 於 2013-6-11 12:42 PM 發表
你要有development account 先得

how to do that??

TOP HOME

引用:
原帖由 robertcck 於 2013-6-11 12:43 PM 發表
打到,只不過會有bug, 所以先叫beta

而家先係第一版既bate  之後如果有更新仲有幾十個版本

熱門搜尋: art jamming

TOP HOME

引用:
原帖由 manho2002 於 2013-6-11 01:01 PM 發表
好似係比us$99 做developer
其實...d jb網已經下載晒
今朝6-7點已經有link

>>>>>>>>>>>>>>>>>間隔線<<<<<<<<<<<<<<<<<

TOP HOME

引用:
原帖由 chamhk 於 2013-6-11 01:29 PM 發表
好似係比us$99 做developer
其實...d jb網已經下載晒
今朝6-7點已經有link
which one?? i cant find it..sad

TOP HOME

TOP HOME

伸延閱讀
 45 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。