註冊 微博

24 12
發新話題發佈投票

[活動] CHAIN CHRONICLE 最強戰士投票

CHAIN CHRONICLE 最強戰士投票 E-mail 此主題給朋友

火焰的劍士索妮雅
  山貓使者鈴色

運氣之戰士寧法

破壊魔人蘿蕾妲

刀匠悠露蝶

溫和之炎琪琪

牢獄魔神可洛巴狄龍

七色的靈刃使•咲夜

一領忍眾頭目千代女

老劍豪卜傳

姬劍豪吉野

勇者

熱門搜尋: 滅蟲 二手 辦公室 傢俬 門鎖

TOP HOME

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 706

1. 勇者
2. 破壊魔人蘿蕾妲
3. 刀匠悠露蝶
4. 運氣之戰士寧法
5. 溫和之炎琪琪
6. 牢獄魔神可洛巴狄龍
7. 七色的靈刃使•咲夜
8. 一領忍眾頭目千代女
9. 老劍豪卜傳
10. 姬劍豪吉野
11. 火焰的劍士索妮雅
12. 山貓使者鈴色
13. 其他
4,13目前最多人想要...

TOP HOME

千代女 吉野

TOP HOME

咁多人投強運,但佢只係打箱有用。
依家出左副議長,頂攻10200,一定係佢最强。

熱門搜尋: bb 用品 開倉 2012 dha

TOP HOME

引用:
原帖由 sing1111 於 2013-10-31 07:15 AM 發表

但事實強運打箱真係好好用

熱門搜尋: 鋼琴 調音 結他 鋼琴 課程

TOP HOME

題目係問最強,強運戰一定吾係前5,佢只係招技易打寶(海盜都係)所以多人用,吾代表係最強
高富帥:嫐!白富美:嬲!男吊絲:挊!女吊絲:窊!大齡女吊絲:窳!超級女吊絲:突!

TOP HOME

引用:
原帖由 sing1111 於 2013-10-31 07:15 AM 發表

單論最強可能就真係副議長
不過只怕副議長好似女主一樣
覺醒要突破幾次先覺醒到

btw無課玩唔起果個活動 一場15AP先得8~18戰績

TOP HOME

第九領主ツル

得佢一個係九十血同九十LV

TOP HOME

引用:
原帖由 flyc 於 2013-10-31 11:53 PM 發表
第九領主ツル

得佢一個係九十血同九十LV
好大機會係官方玩野 出個時就會魔改技能數值

TOP HOME

最強戰士原來係強運, 勇者, 山貓 ...

熱門搜尋: bb 用品 開倉 2012

TOP HOME

引用:
原帖由 高大帥 於 2013-11-3 11:18 AM 發表
最強戰士原來係強運, 勇者, 山貓 ?
咁我依幾張戰士仲升唔升好呢 ...

我認為換介子最好lol

TOP HOME

[quote]原帖由 高大帥 於 2013-11-3 11:18 AM 發表

強運屬軟飯系列,2圍普通,技能單體無特效近身3珠,醒覺又係輔助型除了0突戒靈或者九領怪角,應該屬數一數二差,強運2覺用打寶掛友情.排除呢個功能應該講最弱戰士勇者清小怪一流,但打王傷害一般,山貓強在有固定方法突滿,0突能力只值4.5星
其實好似九領老劍豪(九領中呢D差唔多最好用,就算1級 2圍都高到得人驚,可以即時放入隊養),刀匠(2珠暈王)都唔錯

熱門搜尋: 投資 基金 credit card 期貨

TOP HOME

引用:
原帖由 神秘之心 於 2013-11-4 04:10 PM 發表
[quote]原帖由 高大帥 於 2013-11-3 11:18 AM 發表

強運屬軟飯系列,2圍普通,技能單 ...
你竟然同佢認真-_-

TOP HOME

回覆 13# Di﹃end 的帖子

俾你咁易估到佢仲洗叫神秘之心咩,直頭改名叫路人之心/司馬昭之心啦

熱門搜尋: bb 用品 開倉 2012 dha

TOP HOME

最强的戰士:

重課戰士!

(看我魔法石無限復活!50關算什麼!?)

熱門搜尋: 剷 車 stainless steel

TOP HOME

伸延閱讀
 24 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。