註冊 微博

[附圖]教大家一個itunes帳號申請方法(免信用卡號碼)

[附圖]教大家一個itunes帳號申請方法(免信用卡號碼) E-mail 此主題給朋友

個教程已經做到圖文並荗,如果你仲係搞吾掂,咁我都幫你吾到,因為我都係用呢個方法去做,我得你無可能吾得,你吾得我都無可能得。我用itunes 9.0.3試過,MAC版同WINDOWS版都試過,可以申請,無問題的。所以吾好PM我,同我講你個ITUNES版本新所以吾得。

平時我地要開一個itunes帳號係會叫你入你張信用卡ge號碼但係咁樣對一d無信用卡, 又或者吾想用信用卡號碼申請ge人黎講就吾多方便啦,

申請之前有幾點要注意:

1. 如果個itunes本身有帳號登入左, 請登出, 否則不能申請。

2. 確認現時itunes個地區選項是否屬於自己身處ge地區, 係itunes入面個itunes store最低該到有個地區名,   
    睇返岩吾岩, 如果吾岩, 請將itunes個地區選項改為所對應ge地區, 本例用香港為例子。

申請方法:
第一步: 打開itunes, 之后揀"iTune Store"
第二步:之后揀一個免費ge app, 大家可以禁new該到ge"see all",           
           我就用"iChoose"呢個app黎做個例子, 係個app到有個"get app"ge制比我地禁
第三步:禁左個get app之后, 彈個野出黎叫你登入itunes帳號, 之后揀建立新帳戶
第四步:之后揀Continue, 跟住有份合約咁上下ge野,           
           勾左"I have read and agree to the iTunes Terms and Conditions"前面該個空格, 跟住都係Continue,           
           之后第一個就係填你個e-mail啦, 就係你個登入帳號, 下面兩個都係打密碼, 再之后就係安全問題(吾好吾記得該到你係打左d乜)         
           最后就係出生日期, 都係Continue
第五步: Payment Method揀"None", Title就按自己揀啦, 下面自己都識填啦, 最后Continue就完成90%!!!!!!!!
第六步:等iTunes send 份e-mail比你做確認就ok啦~~~~~

P.S. 咁岩見到有人問點申請, 所以我先打呢張貼, 如果你一早知, 請吾好插。好多人都話收吾到封itunes ge確認信, 應該係正常, 因為我第一次申請之后等左吾知一日定係兩日都收吾到, 咁我就改左個e-mail為hotmail, 之后hotmail就即克收到, yahoo第二日都收到, 所以大家等下啦, 可能係時間問題註: 1.呢種方法申請出黎ge ac, 係用黎下載一d免費軟件, 你下載要錢該d係要你入返信用卡資料。     2.itunes8用戶可能用吾到呢個方法申請     3.發出確認信的時間大約為五天, 我係15號申請, 20號收到封信, 但係有d用戶可能會即克收到, 可能係網絡問題。

附件

2008-9-18 07:45 PM

2008-9-18 07:48 PM

TOP HOME

push~~~~~~~

熱門搜尋: 黑頭 眼袋

TOP HOME

要等幾耐I TUNES 先會send 份e-mail 比你嫁?
我cheak 返個e mAIL,沒有打錯a,why 沒的...?

TOP HOME

請問如果無澳門呢個地區點辨呢?照選香港得唔得呢?
而且Payment Method都無"None", 這項選擇?

TOP HOME

回上, 如果你跟足我個方法做係會有個NONA咖BO, 我轉頭POST D圖上黎比你地睇
我都係澳門咖, 我都係搵吾到澳門, SO我揀HK

熱門搜尋: 家務 助理 recruitment 菲傭

TOP HOME

但係ITUNES8無得係PAYMENT勾NONE架..........

熱門搜尋: stainless steel 剷 車 升降台 塑膠

TOP HOME

你試下用itunes8以下ge版本試試

TOP HOME

依個方法唔得...到你add 佢的games時...佢就會彈出一頁要你比card 資料

TOP HOME

回上, 你係咪add d要錢ge game或者software?
用呢個方法申請ge帳號只可以下載free ge應用程式(我岩岩又試左一次, 成功。)
要錢該d梗係要你入card資料啦, 如果吾係點收你錢= =?

TOP HOME

多謝分享

TOP HOME

Thx. just got a free account

熱門搜尋: english book

TOP HOME

我用itunes 7
照足你咁做,但係响信用卡果度都係冇得揀none

熱門搜尋: crystal 電話 繩 polo shirt 陳列架

TOP HOME

我用ge係itunes7.7, 吾知係咪itunes個版本問題

其它成功見到"nona"ge巴打可吾可以講下你地用咩版本ge itunes???

TOP HOME

thanks for sharing

熱門搜尋: stainless steel

TOP HOME

我用itunes8,都申請到.
唔該曬~

熱門搜尋: 黑頭 眼袋 大 眼 con 頭髮

TOP HOME

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。