註冊 微博

發新話題發佈投票

[iOS] Zenonia 職業/攻略討論

Zenonia 職業/攻略討論 E-mail 此主題給朋友

攻略唔寫住, 寫下職業討論:

刺客(爆擊近戰型)
特點:攻速快, 爆擊率高, 攻擊力比起劍士有過之而無不及, 一路斬一路震(部機係咁震), 敵人未行到埋尼又彈開左九里......

配點: 40 lv前升級 2 AGI, 1 STR, 40 lv後3 AGI or 2 AGI+1 SP

skills:

開個topic比大家傾下, update下資料, 因為呢隻game我完全搵唔到攻略

睇真d個技能表, 係24 lv後係仲有個技能GE, EVIL SIDE 係叫DARK LORD, 一定時間內物理攻擊力大增, 攻擊數字會吸成hp

附件

2009-6-5 12:38 AM

2009-6-5 12:40 AM

2009-6-5 12:40 AM

TOP HOME

我想知呢, 係skills o既active當中, Lv 24之後好似仲有個skills...........唔知有無眼花, 不過選唔到...........唔知有乜用

TOP HOME

引用:
原帖由 anthonyc 於 2009-6-3 03:27 PM 發表
大劍70級5024821

UPDATE 最後技能DARK LORD

TOP HOME

圖片update

更新技能 Dark Lord
殺手能力傾向
配點傾向

熱門搜尋: 搬屋 公司

TOP HOME

引用:
原帖由 龍1219 於 2009-6-4 04:07 PM 發表

o我, 我冇睇到, 一直禁禁禁, 飛晒d對白
入去meau 開quest 可以睇到自己做緊乜

熱門搜尋: 搬屋 公司 express ups 運輸 公司

TOP HOME

引用:
原帖由 etspaceship 於 2009-6-5 09:52 PM 發表

點先學到45lv 技能Dark Lord?

我48lv 都未學到-.-...."
打最後一個山洞前先會有呢招........

我唔知同evil side 有無關係

TOP HOME

引用:
原帖由 etspaceship 於 2009-6-7 01:23 PM 發表
69lv  已經打爆機....個最後大佬好廢,出面d怪重勁過佢...-.-......"
我重要身上 Over load 127% ,行得勁慢去打-.-.....

大家唔駛衝lv 到7x 8x 喇..."
無錯, 呢隻game個敗筆之處就係大佬太廢=-=..........

但行迷宮就真係好刺激

最後個隻大佬都唔駛乜技巧, 帶幾支補full SP o既野, 爆個dark lord 係咁砍就得......

TOP HOME

引用:
原帖由 etspaceship 於 2009-6-8 10:09 PM 發表

我玩 暗殺者 ,攻都高過你-.-.... 69lv
職業其實唔太平衡, 殺手勁得太過份啦 AIG 系殺手, 物攻高, 命中100%, 出手快, 攻擊密, 人地都未出手就@@@@, 不過就怕比人圍, 不過跑得快, btw可以隱形解圍, 到左後期有返咁上下SP, 加2點全屏電擊,
有埋dark lord之後, 屈機, 太屈, 打人一下扣六千血, 加返自己六千血, 除左大佬, 無敵人挨得過兩下

TOP HOME

引用:
原帖由 etspaceship 於 2009-6-8 11:43 PM 發表

但係敵人一出手都係秒殺我o.o or 扣大半血
對住攻擊範圍大ge敵人就怕小小, 其餘個D, 砍一下彈開, 砍一下彈開咁..........

而且cast埋迴避上升, 砍中機率好少, 除非比人圍, 唔係基本上唔會死.......

熱門搜尋: fortune 襟章

TOP HOME

引用:
原帖由 etspaceship 於 2009-6-9 03:59 PM 發表

cast埋中一野的話一定被秒殺...因為迴避↑但防↓ -.-..."我有時都唔爆技能算
話時話, 我未試過比野"一下" ko, 最怕比D火柱係咁燒

熱門搜尋: art jamming

TOP HOME

引用:
原帖由 etspaceship 於 2009-6-10 02:37 AM 發表

ar...點解我成日比人秒殺-.-....." 1下打埋黎3千幾,死左
3千幾=0=......我最多比人爆過千幾

熱門搜尋: 期貨 基金

TOP HOME

引用:
原帖由 tonychan1982 於 2009-6-11 01:48 PM 發表
我用緊WARRIOR (LV 76)
STR229
AGI 101
CON 150(驚無血才加,但發覺沒什麼用...)
SP 85

在火山打裝中...還沒見過最終大佬!!
但D裝越打越高...要LV 98先穿到.....(無言)

武器怎可以有ANGELIC ATTACK(石 ...
基本上6X lv都夠晒打(最多咪比錢復活) , 武器屬性係隨機有, 仲有顏色係稀有度, 最低係藍, 最高見過紫姐........

TOP HOME

引用:
原帖由 Milko_man 於 2009-6-12 03:06 AM 發表
第4關 個山洞入到去全黑 乜都睇唔到...
有冇咩方法睇到野...??
無, 一定要自己摸黑

TOP HOME

引用:
原帖由 etspaceship 於 2009-6-15 02:37 PM 發表

冇ga, 打唔打完都好,都係o係洞口開始-.-
隻game係咪都auto save........都唔知整個save制做乜......

無得用save load 大法....

熱門搜尋: 搬屋 公司 express

TOP HOME

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→ 發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Uwants.com討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Uwants.com討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。